November 26, 2006

'n echte betonnen afrit en een mooie muur

intussen, we zijn toch in een jaartje hard gegaan, ligt deze perfecte afrit er (helling 11%) en is de betonnen wand bekleed met gemetselde natuurstenen blokken.

we hebben daar een feestelijke boom geplant, en zitten daar heerlijk in de schaduw van de vijgenboom te kletsen en genieten van het uitzicht.

en de volgende plannen zijn al aangezwengeld, want binnenkort hebben we onze eigen wateraansluiting (hoeven we niet meer te emmeren), en gaan we ons orienteren op een permanente bouw.

nadrukkelijk geen luxe optrek, geen fratsen, gewoon een eenvoudig weekendhuisje, met wel alle faciliteiten zoals slaapgelegenheid, een lekkere zitkamer, een keuken annex eethoek, en toilet en douche plus wat opslag en een was/droog/vries hoek.

low budget, weer veel zelf doen graag, want dat vind ik nou eenmaal veel leuker dan stil liggen bakken in de zon op het strand.

en tussendoor geniet ik uiteraard ook van allerlei, zoals een beetje zeilen met mijn snelle zeilbootje of met het motorzeilsloepje. Posted by Picasa